Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@00:18:46 GMT

برخی شرکت‌های نظافت منزل وجود خارجی ندارند!

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۹۱۰۶

برخی شرکت‌های نظافت منزل وجود خارجی ندارند!

ایسنا/کرمانشاه رئیس اتحادیه شرکت‌های خدماتی کرمانشاه با بیان اینکه تعرفه نظافت خدمات منزل برای ایام نوروز در کرمانشاه تغییری نداشته، گفت: شرکت‌هایی که در فضای مجازی تبلیغ می‌کنند و حتی گاهی وجود خارجی ندارند، به یک معضل جدی برای ما تبدیل شده‌اند.

محمدهادی ارباب در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز و کمک گرفتن مردم از نیروهای خدماتی برای نظافت منزل، افزود: هم اکنون در کرمانشاه 23 شرکت دارای مجوز در زمینه ارسال نیروهای خدماتی فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمامی نیروهایی که با این شرکت‌ها همکاری دارند شناسنامه‌دار هستند و مردم از هر جهت می‌توانند به آنها اعتماد کنند.

رئیس اتحادیه شرکت‌های خدماتی کرمانشاه با بیان اینکه تعرفه نظافت منزل در کرمانشاه نسبت به سال قبل تفاوتی نداشته و تا پایان سال نیز افزایش نمی‌یابد، یادآور شد: هم اکنون هزینه اعزام نیروی کار برای نظافت داخل منزل هر ساعت 13 هزار تومان و برای راه پله و پارکینگ هر مترمربع هزار تومان است.

به گفته ارباب، این تعرفه‌ها برای تمام شرکت‌های خدماتی مصوب شده و هیچ شرکتی حق دریافت مبلغ اضافه ندارد.

وی در ادامه با بیان اینکه گاهی نیروهای کار بعد از اولین جلسه که از سمت شرکت‌ها اعزام می‌شوند برای روزهای بعد با صاحب خانه توافق می‌کنند تا به صورت مستقل برای آنها کار کنند و دیگر هزینه‌ای به شرکت نپردازند، خاطرنشان کرد: در اینصورت دیگری مسئولیتی بر عهده شرکت خدماتی نیست و شکایات بسیار زیادی در این زمینه داشتیم که دیگر قابل پیگیری نبوده است.

رئیس اتحادیه شرکت‌های خدماتی کرمانشاه معضل دیگر را تبلیغات شرکت‌های بی‌نام و نشان در فضای مجازی و خصوصا سایت دیوار دانست و عنوان کرد: برخی از این شرکت‌ها اصلا وجود خارجی ندارند و تعامل آنها با نیروی کار نیز به صورت تلفنی است.

ارباب اظهار کرد: نیروهایی که از سوی مراکز غیرمجاز به خانه‌های مردم اعزام می‌شود، به هیچ عنوان مورد تایید نیستند و ممکن است امنیت منازل مردم به هر شکل تهدید شود.

وی معتقد است، در شرایط کنونی که با شیوع بیماری مواجهیم نیز مردم باید احتیاط بیشتری درباره افرادی که به منزل خود می‌برند، داشته باشند.

رئیس اتحادیه شرکت‌های خد ماتی کرمانشاه از مکاتبات فراوانی که با سایت "دیوار" در این زمینه انجام شده یاد کرد و گفت: حتی درخواست دادیم تلفن این شرکت‌های بدون مجوز مسدود شود، اما تا کنون اقدامی صورت نگرفته است.

ارباب با بیان اینکه با تشدید نظارت بر فعالیت شرکت‌های خدماتی از تعداد شرکت‌های غیرمجاز کاسته شده، گفت: البته برای مقابله با موارد غیرمجاز نیازمند ورود دادستانی به موضوع نیز هستیم، زیرا امنیت مردم در خطر قرار می‌گیرد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه رئیس اتحادیه شرکت شرکت های خدماتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۹۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟

رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در مورد دلایل تبدیل ۱۵۴ قرارداد به ۱۴ قرارداد اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی شهرداری تهران، موضوع رفت و روب و نظافت شهر است. چندین سال و در ادوار مختلف بر روی این موضوع و نحوه پاکسازی و نظافت شهر فکر و کار شده و همچنین قوانین و قرارداد‌هایی منعقد و یا اصلاح شده است. 

وی افزود: در نیمه‌دوم دهه هشتاد، قرارداد‌ها به صورت تجمیعی بسته شد. ۱۸۰ قرارداد به ۵ قرارداد تبدیل و شهر به ۵ پهنه تقسیم و به پیمانکاران واجد شرایط واگذار شد. علت این موضوع مکانیزه کردن رفت و روب شهر توسط پیمانکاران بود. این طرح همچنین در نیمه اول دهه نود هم ادامه داشت که وضعیت رفت و روب خوبی را در آن مقطع شاهد بودیم. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه از نیمه دوم دهه نود تعداد قرارداد‌ها به بیش از ۱۵۰ قرارداد افزایش یافت، ادامه داد: این امر موجب تکثر و در واقع تضعیف پیمانکاران شد و در نتیجه شاهد آغاز روند کاهش کیفیت نظافت و رفت و روب شهر بودیم. 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه امروز یک تجربه خوبی را از گذشته کسب کردیم و با یک نگاه بلند ۱۵۴ قرارداد را به ۱۴ قرارداد تبدیل کردیم، تصریح کرد: پیمانکارانی که توانایی فنی، مدیریت و مالی بهتری داشتند با شرکت در مناقصه کار را آغاز کردند. زمان اجرای قرارداد‌ها از یک سال به سه سال افزایش یافت و شرایط برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم شد تا پیمانکاران با توجیه اقتصادی پای کار نظافت شهر بیایند و در این حوزه با نگاهی ۳ ساله سرمایه‌گذاری کنند. 

محمدی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی ۳ ماهه‌ای که قرارداد‌های جدید به پیمانکاران ابلاغ شده است، در حوزه تنظیف و نگهداشت شهر بالغ بر ۲هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در سازمان مدیریت پسماند سرمایه‌گذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ترمیم ترکیدگی لوله آب در خیابان حضرت مهدی (عج) در یزد
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • دستگیری ۲ پزشک قلابی طب سنتی در رشت
  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • ساماندهی اتباع مجاز در کرمانشاه
  • اتباع مجاز در کرمانشاه ساماندهی می‌شوند
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • تمام اتباع مجاز ساماندهی می‌شوند 
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟