Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خدمت از ما،

اهمیت توجه به راهکارهای نظافت و شست و شوی پارکینگ منزل چیست؟

یکی از عوامل بسیار مهم جهت حراست از سلامتی انسان‌ها، شرایط تمیزی محیط میباشدپارکینگ منزل هم یک بخش مهمی از همین محیط است که عدم توجه به نظافت و شستشوی آن باعث آلودگی ماشین و در نتیجه دو برابر آلوده شدن محیط زندگی میشود و با رفت وآمد روزانه شما این آلودگی به محیط منزل هم کشیده می‌شود و سلامتی شما و اهل منزل را به خطر می‌اندازد ماهم براساس این امر مهم برآن شدیم که در این جا مطالب مفیدی در خصوص راهکارهای نظافت پارکینگ منزل و شست شوی آن صحبت کنیم باشد که با مطالعه مطالب این مقاله بیش از بیش به نظافت و شستشوی پارکینگ خود توجه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

راهکارهای نظافت پارکینگ منزل و شست و شوی آن چیست؟

قدم اول: برای نظافت پارکینگ و شست و شوی آن و حتی راه پله‌ها چندین گام نیاز است که انجام شود اولین قدم در نظافت پارکینگ منزل تخلیه کل پارکینگ برای جلوگیری از آسیب رسیدن به وسیله‌ها و همینطور نظافت کردن کل فضا است.

قدم دوم: در نظافت پارکینگ و فضاهایی که سطح دارند جارو زدن و یا گردگیری است. با استفاده از یک جاروی دسته بلند کامل سطح پارکینگ را جارو کنید تا نوبت به مرحله بعد در نظافت پارکینگ برسد اما توجه کنید نقاطی که روغن ریخته و یا چیزی به سطح چسبیده بیهوده با جارو تلاش نکنید و پرزهای جارو را خراب نکنید.

قدم سوم: استفاده از شلنگ آب و سایر تجهیزات مورد نیاز جهت خیس کردن کف پارکینگ است دقت کنید تمام گوشه‌ها و قسمت‌های پارکینگ خیس شود البته از فشار مناسب آب استفاده کنید و اگر پوشش دیوارهای پارکینک از جنس مواد قابل شستشو مانند سرامیک و ... نیست از خیس کردن آن خودداری کنید چون به مرور زمان باعث پوسیدگی و خرابی دیوار می‌شود.

قدم چهارم: استفاده از مواد شوینده مناسب با توجه به نوع آلودگی موجود در پارکینگ است اگر آلودگی کف پارکینگ از نوع چربی و یا لکه‌های سخت بودند علاوه بر مایع شوینده از محلول‌های جرم گیر استفاده کنید.

قدم آخر: قدم پایانی زمانی است که هیچ اثری از کثیفی و مخصوصا لکههای روغنی مثل روغن ترمز و روغن موتور بعد از نظافت پارکینگ برجای نمانده باشد. اگر نظافت پارکینگ و حتی نظافت راه پله‌ها و مشاعات به بهترین شکل صورت بپذیرد ولی نشانی از لکه یا کثیفی باقی مانده باشد، جلوه و وجه تمیزی از بین می‌رود و در اینجاست که میتوان گفت تمام راهکارهای نظافت پارکینگ منزل و شست و شوی آن را به درستی انجام شده است.

 

مواد لازم جهت بکار گیری راهکارهای نظافت پارکینگ منزل و شست و شوی آن

با توجه به نوع و میزان آلودگی از مواد و وسایل مختلفی استفاده می‌شود اگر پارکینگ منزل شما کوچک است جارو،شلنگ آب، مقداری پودر شستشو و مایع جرم گیر میتواند لوازم و مواد شما برای نظافت پارکینگ منزل و شستشوی آن باشد اما اگر پارکینگ منزل شما بزرگ باشد یا پارکینگ یک مجتمع مسکونی بزرگ باشد باید از دستگاه‌های مجهز تری مانند دستگاه تمیز کننده یا scrubber استفاده کنید

 

 

خدمات آنلاین یکی از راهکارهای نظافت پارکینگ منزل و شست و شوی آن

در گذشته استفاده از راهکارهای نظافت پارکینگ منزل و شست و شوی آن یک کار سخت و وقت گیر برای اهالی منزل بود و مدیر مجتمع مجبور به استفاده از کارگر برای نظافت پارکینگ می‌شد به دلیل عدم شستشوی با کیفیت کارگر، ماندگاری پاکیزگی برای پارکینگ پایین بود و فاصله زمانی تا نظافت بعدی کم می‌شد و همین امرباعث می‌شد تا مدیر مجتمع یکی از راهکارهای نظافت پارکینگ منزل و شست و شوی آن به طور مرتب را افزایش شارژ ساختمان دید و این باعث نارضایتی اهالی مجتمع می‌شد.

امروزه خدمات آنلاین نظافت برای رفع چنان مشکلاتی ایجاد شده است و شما می‌توانید تنها با یک تماس با خدمات آنلاین نظافت خدمت از ما هم از نظافت پارکینگ منزل و شستشوی آن بهره مند شوید وهم در وقت و هزینه خودتون صرفه جویی کنید.

 

نظافت راه پله و مشاعات

نظافت راه پله و مشاعات نیز باید جدی گرفته شود. اولین جایی که به محض ورود به ساختمان دیده می‌شود مشاعات و راه پلهها است عدم نظافت راه پله و مشاعات نشانه عدم نظم و آرامش در مجتمع و منازل ساختمان می‌تواند باشد.

اصول نظافت راه پله و مشاعات به طور معمول با جارو زدن راه پله‌ها از طبقات بالا به پایین شروع می‌شود تی کشیدن و دستمال کشیدن پله‌ها و نرده‌های ساختمان همه از طبقات بالایی شروع می‌شود برای شستشو و نظافت پلهها و مشاعات از سطل و دستمال خیس استفاده شده و سپس باید همه راه پله خشک شود تا آثار آب باقی نماند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: پارکینگ منزل شست و شوی نظافت راه پله راه پله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۱۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد

تین نیوز

جلسه بررسی مسائل، راهکارهای رفع موانع و تامین مالی مهمترین طرح های ریلی کشور با حضور رئیس جمهور برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در ادامه برگزاری جلسات پیگیری موضوعات ویژه، در نشستی با حضور معاون اول رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای راه و شهرسازی، نفت، امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و تعدادی دیگر از معاونین ایشان و مدیران دستگاه های اجرایی به بررسی راهکارهای تسریع در اجرا و تکمیل مهمترین طرح های ریلی کشور از جمله خط آهن سریع السیر تهران مشهد و خط آهن رشت آستارا پرداخت.

مشکلات موجود در مسیر اجرا و تکمیل این طرح ها، راهکارهای رفع موانع و بررسی منابع تامین مالی از جمله مباحث مطرح در این جلسه بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟