Web Analytics Made Easy - Statcounter

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که حجم کارهایتان زیاد باشد و گاهی تمام کارها روی‌هم انباشته شود و نتوانید آنها را انجام دهید. معمولا خانه‌تکانی و نظافت کردن منزل یکی از آن کارهایی است که ممکن است با افزایش مشغله کاری، کمتر به آن بپردازیم.

بهتر است سعی کنید روزانه زمان کوتاهی برای نظافت منزل درنظر بگیرید تا کارها روی‌هم انباشته نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما اگر فرصت کافی برای نظافت خانه ندارید، ما به شما کمک می کنیم تا خانه تان را همیشه تمیز و مرتب نگه دارید و وقتتان را صرف کارهای مهم دیگر کنید.
 
برای نظافت منزل آسان چه کار کنیم
نظافت منزل کار سخت و طاقت‌فرسایی است؛ مخصوصا اگر قرار باشد به‌تنهایی انجام شود.گاهی لازم است برای کارهای ساده و بدون نیاز به تخصص، از افراد خانواده کمک بگیرید؛ اما بهتر است برای کارهای سنگین و تخصصی‌تر از نیروی کمکی حرفه‌ای کمک بگیرید. اگر برای نظافت منزل به‌کمک بیشتری نیاز دارید، حتما به دنبال کارگر نظافت منزل باشید. اگر کارگر نظافتچی نمی شناسید و یا به کسی اعتماد نمی کنید، بهتر است از اپلیکیشن درخواست خدمات نظافتی استادکار کمک بگیرید. این اپلیکیشن کارگر و نظافتچی منزل به شما معرفی می کند تا کارهایتان را با سرعت و دقت بیشتری انجام دهید.
پشتیبانی این اپلیکیشن نیز در تمام مراحل کار در کنار شماست تا خدمات با امنیت و با کیفیت دریافت کنید و خیالتان بابت همه چیز آسوده باشد.
 
نظافت ساختمان را فراموش نکنید
نظافت محیط بر بهبود و ارتقای کیفیت زندگی تأثیر بسزایی دارد. فراموش نکنید راه‌پله‌ها و مشاعات ساختمان فضاهایی هستند که روزمره در آن‌ها تردد می‌کنیم و تمیزبودن این فضاها مطمئنا بر روحیه مان تأثیرگذار خواهد بود. نظافت مشاعات آپارتمان  معمولا با نظر تمامی اعضای ساختمان انجام می شود. اگر شما هم در آپارتمان زندگی می‌کنید، با هماهنگی اعضای ساختمان از نیروی نظافتی بخواهید که این کار را برایتان انجام دهد. نظافت پشت‌بام، پارکینگ، پله‌ها و کف آن‌ها و نرده‌ها هرکدام به‌تنهایی آن‌قدر سخت است که بهتر است این کار را به متخصصان بسپارید. استادکار برای نظافت ساختمان نیز می تواند کمک حال شما باشد
 
در شرایط کرونا چطور به استادکار اعتماد کنیم؟
استادکار مرجع آنلاین خدمات است بنابراین خدمات گوناگون منزل، ساختمان، خودرو، تعمیرات، نگهداری تأسیسات و... از جمله کارهایی است که می‌توان از طریق استادکار سفارش داد. توجه داشته باشید که قیمت‌های این خدمات به‌صورت شفاف به شما اعلام می‌شود. به‌این‌ترتیب شما به‌راحتی می‌توانید کارهای ساختمان را با برنامه‌ریزی مناسب و قیمت شفاف انجام دهید.
شرایط و استانداردهای استادکار برای ارائه خدمات با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا بسیار سختگیرانه است. استادکار با در اختیار داشتن بیش از ۵۰ هزار متخصص، از ابتدای شیوع کرونا تلاش کرد با رعایت تمامی اصول بهداشتی، ارایه خدمات به شهروندان را بدون وقفه انجام دهد تا نیاز مردم برای بیرون آمدن از خانه به حداقل برسد. هم برای حفظ سلامتی شهروندانی که از خدمات استادکار استفاده می‌کنند و هم تامین سلامت نیروهای متخصص همکار ، تلاش کرده با ارایه آموزش‌های لازم در زمینه چگونگی رعایت اصول ایمنی و بهداشتی به آنها و همینطور تامین ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده موردنیاز، خدمات خود را به شیوه‌ای مطمئن و ایمن به شهروندان ارائه کند.
شهروندان تهرانی و کرجی می‌توانند با اطمینان خاطر نسبت به آموزش‌های ارائه شده به متخصصان استادکار و همچنین رعایت اصول بهداشتی، برای هرگونه سرویس‌ فنی و خدماتی مورد نیاز خود اعم از تعمیرات لوازم منزل، سرویس تاسیساتی، خدمات ضدعفونی شرکت‌ها و منازل و دیگر خدمات فنی اورژانسی، از این اپلیکیشن استفاده کرده و خدمات مورد نیاز خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از لحظه سفارش، دریافت کنند.  

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نظافت منزل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟

رضا محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در مورد دلایل تبدیل ۱۵۴ قرارداد به ۱۴ قرارداد اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی شهرداری تهران، موضوع رفت و روب و نظافت شهر است. چندین سال و در ادوار مختلف بر روی این موضوع و نحوه پاکسازی و نظافت شهر فکر و کار شده و همچنین قوانین و قرارداد‌هایی منعقد و یا اصلاح شده است. 

وی افزود: در نیمه‌دوم دهه هشتاد، قرارداد‌ها به صورت تجمیعی بسته شد. ۱۸۰ قرارداد به ۵ قرارداد تبدیل و شهر به ۵ پهنه تقسیم و به پیمانکاران واجد شرایط واگذار شد. علت این موضوع مکانیزه کردن رفت و روب شهر توسط پیمانکاران بود. این طرح همچنین در نیمه اول دهه نود هم ادامه داشت که وضعیت رفت و روب خوبی را در آن مقطع شاهد بودیم. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه از نیمه دوم دهه نود تعداد قرارداد‌ها به بیش از ۱۵۰ قرارداد افزایش یافت، ادامه داد: این امر موجب تکثر و در واقع تضعیف پیمانکاران شد و در نتیجه شاهد آغاز روند کاهش کیفیت نظافت و رفت و روب شهر بودیم. 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه امروز یک تجربه خوبی را از گذشته کسب کردیم و با یک نگاه بلند ۱۵۴ قرارداد را به ۱۴ قرارداد تبدیل کردیم، تصریح کرد: پیمانکارانی که توانایی فنی، مدیریت و مالی بهتری داشتند با شرکت در مناقصه کار را آغاز کردند. زمان اجرای قرارداد‌ها از یک سال به سه سال افزایش یافت و شرایط برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم شد تا پیمانکاران با توجیه اقتصادی پای کار نظافت شهر بیایند و در این حوزه با نگاهی ۳ ساله سرمایه‌گذاری کنند. 

محمدی خاطرنشان کرد: در بازه زمانی ۳ ماهه‌ای که قرارداد‌های جدید به پیمانکاران ابلاغ شده است، در حوزه تنظیف و نگهداشت شهر بالغ بر ۲هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در سازمان مدیریت پسماند سرمایه‌گذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ترمیم ترکیدگی لوله آب در خیابان حضرت مهدی (عج) در یزد
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور
  • انفجار منزل مسکونی در قوچان یک کشته برجای گذاشت